Összetartozunk 
A népi kultúra öt emblematikus szervezetének példaértékű összefogása eredményeként, a Mesterségek Ünnepe központi szerepvállalásával és koordinálásával a járványügyi korlátozások betartása mellett népművészeti fesztiválsorozatot rendezünk Budapesten augusztus 20. és 23. között.

2020. augusztus 17 és 23. között több helyszínen rendezzük meg az 2. FOLKID Gyermek Népművészeti Fesztivált a Folklórfesztiválok Szövetsége - CIOFF Hungary központi szerepvállalásával és koordinálásával, tagszervezetek bevonásával. Idén nemzetközi vendégeket sajnos nem tudunk fogadni, de annál szélesebb körben vonunk be hazai gyermekcsoportokat.

A fesztivál népszerűsíti a magyarországi gyermek néptáncmozgalmat és elősegíti a kapcsolatépítést a gyermektáncegyüttesek körében.
Együttműködő partnereink: Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület; Hírös Agóra, Kecskemét; Duna Művészeti Társaság, Budapest; Népművészeti Egyesületek Szövetsége; Tiszavirág Néptáncegyesület, Deszk; Alba Regia Táncegyesület, Székesfehérvár; Magyarok Öröksége Egyesület, Százhalombatta; Tököli Művelődési Központ.

Regisztráció: https://bit.ly/2XJo3rx